MR Leden

De leden van de medezeggenschapsraad stellen zich aan u voor:

Mijn naam is Wendy van Berlo en ik ben 37 jaar. Ik woon samen met Ronny in Deurne. Ik werk inmiddels voor het vijftiende jaar op Basisschool Dierdonk. In het verleden heb ik een aantal keren collega’s vervangen in de MR. Sinds schooljaar 2009-2010 ben ik de secretaris van de MR. Ik vind het interessant om bezig te zijn met beleidszaken die ter sprake komen in de MR. Ook vind ik de verschillende gespreksonderwerpen, die spelen onder ouders én leerkrachten, belangrijk om te bespreken en eventueel acties te ondernemen.

________________________________________________________________________________


Ik ben Heike Noordzij, 40  jaar en ik woon samen met mijn vriend Marco en mijn dochter Lonne in Bakel. Ik ben alweer heel wat jaren werkzaam op basisschool Dierdonk. Ik ben begonnen in groep 4 en ik heb heel wat jaren in groep 3 gewerkt. Dit jaar een nieuwe uitdaging in groep 6. Sinds 2005  zit ik ook in de MR. Sinds schooljaar 2014-2015 heb ik de rol van voorzitter op me genomen. Meedenken en meebeslissen is belangrijk voor mij. Verder is het fijn om op de hoogte te blijven van allerlei ontwikkelingen binnen de school. In de MR krijg je een goede kijk op de organisatie en hoe hieraan gewerkt wordt.

________________________________________________________________________________


Mijn naam is Angeli van Oosterhout, ik ben 60 jaar en getrouwd met Theo en ik heb een dochter, Marleen, die al een aantal jaren zelfstandig woont. Ik werk sinds augustus 1997 op BS “Dierdonk” en heb tot nu toe altijd in groep 1-2 gestaan. Dit schooljaar sta ik ter beschikking voor de Oase 1/2/3. Op onze school heeft iedereen naast zijn lesgevende taak een andere taak en voor mij is dit zitting hebben in de MR.  Dit doe ik al sinds ik ooit op deze school gestart ben en ik ben in die periode ook meerdere keren herkozen als de zittingsduur voorbij was. Ik kan hierbij zeggen dat ik dit ook erg prettig  vond en vind. Wat mij in de MR zo aanspreekt is, het meedenken en mee beslissen van beleidszaken op onderwijs gebied. Je bent op die manier betrokken bij de inhoudelijke basis  waarop  onze school draait. School maak je immers samen met collega’s, ouders en kinderen. Ik probeer op deze manier een positieve bijdrage te  leveren.

________________________________________________________________________________

Mijn naam is Marli Munsters en ik ben 25 jaar. Samen met mijn vriend Maurice woon ik in Someren. Dit jaar is mijn derde jaar op basisschool Dierdonk en ik sta al die tijd al in groep 4. Vorig jaar vonden de verkiezingen plaats voor de MR. Ik heb me destijds aangemeld, omdat ik het interessant vind om meer bezig te zijn met beleidszaken. Ook ben ik nieuwsgierig waarom bepaalde keuzes binnen school gemaakt worden en ik wil hier graag een bijdrage aan leveren.

 

________________________________________________________________________________

Mijn naam is Ronald van Dijk.Ronald

Getrouwd met Cyrilla en vader van Renzo,  Iris  en Rick. Ik ben werkzaam als productmanager Financieren en Verzekeren bij de Rabobank in Utrecht. Door te participeren in de MR wil ik een actieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs op de Dierdonkschool. Primair Onderwijs is een belangrijke fase voor onze kinderen. Hier wordt niet alleen de basis gelegd voor de instroom naar het voortgezet onderwijs, maar ook hoe ze zich sociaal-emotioneel ontwikkelen. Door mee te denken, te adviseren en mee te beslissen vanuit de MR wil ik op deze manier mijn bijdrage leveren aan deze belangrijke fase van onze kinderen. Heb je vragen, ideeën of suggesties voor de MR, laat het mij weten of de andere leden van de MR weten. De MR is er namelijk ook voor jou!

Met vriendelijke groeten,

Ronald van Dijk

________________________________________________________________________________

Mijn naam is Koen van Stiphout, 36 jaar en getrouwd met Danielle. Ik heb twee dochters en zitten allebei op de dierdonkschool. Tessa in groep 1/2 en Britt in groep 5. Ik ben 15 jaar bij de vrijwillige brandweer in Helmond. Daarnaast werk ik bij de Veiligheids Regio Brabant Zuidoost. Ik werk op de meldkamer brandweer. Ik ben nu voor het tweede jaar actief in de MR. Ik probeer zo mijn bijdrage te leveren aan de school. Dit vind ik belangrijk omdat mijn, maar ook uw kinderen op deze school zitten.

Mocht je vragen hebben, dan speek je me maar gewoon aan.

Met vriendelijke groet,

Koen van Stiphout

________________________________________________________________________________

Antony van LieropMijn naam is Antony van Lierop ik ben 42 jaar en woon samen met mijn vrouw Danielle en dochters Nikki(10) en Lynn(7) in Dierdonk. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als manager bij een bedrijfswagen dealer. Sinds oktober 2012 zit onze dochter Nikki op basisschool Dierdonk. Aangezien ik graag betrokken ben bij de basisschool en het leuk vind om me organisatorisch in te zetten voor de school heb ik me opgegeven voor de MR.  In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn gezin of rijd ik een ritje op de motor. Hopelijk kan ik een positieve bijdrage leveren in de MR ten gunste van de kinderen en de school.

Met vriendelijke groet, Anthony van Lierop

________________________________________________________________________________

Angelique van KempenEven voorstellen, ik ben Angelique van Kempen. Mijn man en ik wonen met onze drie kinderen in Dierdonk. Onze oudste zit al in groep 7 en gaat met veel plezier naar de basisschool. De tweede zit in een groep 4 en de derde inmiddels al in groep 3. Ik wil graag betrokken zijn bij de school waar onze kinderen veel van hun tijd (zullen) doorbrengen. Daarnaast denk ik graag mee en heeft het MR werk ook veel raakvlakken met mijn achtergrond als HR adviseur.

Met vriendelijke groet,

Angelique van Kempen