Inschrijven

Als ouder wilt u de beste school voor uw kind. Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk dat u de visie, uitgangspunten en werkwijze van school kent. Deze kunt u lezen in onze schoolgids, maar vaak krijgt u de beste indruk door te komen kijken en de sfeer te komen proeven. Als u dat wenst kunt u een afspraak maken voor een rondleiding. Tijdens de rondleiding vertellen we u het een en ander over school en waar we als team voor staan. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. Als u besluit om uw kind aan te melden, dan kunt u op school aanmeldingsformulieren krijgen of u kunt deze vanaf deze pagina downloaden. U kunt ze vervolgens thuis of op school invullen.

Voor een rondleiding kunt u telefonisch contact opnemen met school 0492 523701 en een afspraak maken met:

Petra van den Bosch (directeur)

Dominique Voesten (adjunct-directeur)

Als u al voldoende bekend bent met school, en een rondleiding niet nodig is, dan kunt u in de kleutergroepen of in de groepen 3 een inschrijfformulier ophalen. Ook bestaat de gelegenheid om de inschrijfformulieren via deze website in te vullen.

Mocht u vragen hebben of zijn er na de rondleiding nog onduidelijkheden, neem dan even contact op. We staan u graag te woord.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden…