Tarumbeta Africa

Wat een bijzondere ervaring! Nauwelijks geacclimatiseerd (en wat vonden ze het koud) kregen we vorige week een groep Kenianen op bezoek. De meesten van hen zijn nog niet eerder buiten Kenia geweest en na de eerste ontvangst toch maar even een kort rondje door de school gemaakt en enkele groepen bezocht. Wow en dat is écht anders. Daarna voorbereiden voor het optreden.
Het gras was te nat; dus maar improviseren en het optreden naar het schoolplein verplaatst. We zagen vervolgens verschillende dansen onder begeleiding van Afrikaanse trommels. Daarnaast was er acrobatiek, echt een andere manier van “touwtje springen”, hebben we een Afrikaans Lied geleerd maar het mooiste was toch wel om de gehele “Vendelier-club” samen met deze mensen te zien swingen. Al met al een mooie afsluiting van de actie voor “Teachers 4 Teachers”.