Spring peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal Mozaïek ligt in de wijk Helmond Noord. Bij  peuterspeelzaal Mozaïek spelen kinderen wekelijks onder begeleiding met leeftijdsgenootjes. De peuterspeelzaal heeft verschillende soorten spel- en ontwikkelingsmateriaal tot haar beschikking om spelenderwijs de ervaringswereld van uw peuter uit te breiden. Vaardigheden die de overgang naar de basisschool straks aanzienlijk soepeler laten verlopen.

Peuterspeelzaal Mozaïek maakt gebruik van de natuurlijke speeltuin, met boomstammen en keien om op te spelen. Bij slecht weer kunnen de kinderen terecht in de twee speellokalen, met klimrekken en een glijbaan.

 

Zowel op de peuterspeelzaal als het kinderdagverblijf wordt er gewerkt met het VVE (vroeg-voorschoolse educatie) programma Startblokken. Dit om de kinderen op alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren. De basisschool maakt gebruik van hetzelfde programma, waardoor er een doorgaande lijn ontstaat. De dagelijkse activiteiten volgen verschillende thema’s én sluiten aan bij de thema’s van groep 1 en 2 van de basisschool. Regelmatig zullen kinderen van de kinderdagopvang, de peuterspeelzaal en groep 1 en 2 gezamenlijk aan activiteiten deelnemen. Hierdoor is er voor kinderen de mogelijkheid om aan te sluiten bij kinderen van hetzelfde niveau, om even terug te gaan naar de veiligheid van het bekende óf juist om extra uitdaging te zoeken.

 

Meer informatie over kindcentrum Mozaïek kunt u hier vinden.
Voorafgaand en aansluitend aan de openingstijden is de peuterspeelzaal een kwartier extra open om uw kind te brengen en halen. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Openingstijden

van 8.30 tot 11.30 uur (inloop vanaf 8.15 uur)
van 12.30 tot 14.30 uur (inloop vanaf 12.15 uur)
Maandagochtend en donderdagmiddag
Dinsdagmiddag en vrijdagochtend
Maandagmiddag en donderdagochtend
Woensdagochtend en vrijdagmiddag

Instroomleeftijd
Peuters zijn vanaf 2,5 jaar welkom op deze peuterspeelzaal.

Groepsgrootte
Maximaal 16 kinderen.

KC Mozaïek:
Nieuwveld 61, 5702 HW Helmond
Tel.: 0492 525 177

 

Voorafgaand en aansluitend aan deze openingstijden is de peuterspeelzaal een kwartier extra open om uw kind te brengen en halen. Kom gerust eens een kijkje nemen!

 

 

Voor een rondleiding op locatie, telefonisch inschrijven of andere vragen, neem contact op met de Klantenservice. Dat kan via (088) 20 88 208  of Spring kinderopvang Wij helpen u graag!